Tenis

Rafa Nadal es classifica per als quarts de Wimbledon en derrotar el georgià Irakli Labadze

Rafael Nadal s'ha classificat per als quarts de final del Torneig de Wimbledon, a l'All England Club de Londres. El manacorí ha derrotat el georgià Irakli Labadze per 6-3, 7-6 i 6-3, i dimecres jugarà amb el finlandès Nieminen. En canvi, David Ferrer, ha estat eliminat per l'australià Lleyton Hewitt. L'alacantí ha plantat cara al campió del 2002, però ha fallat en els jocs decisius. Fernando Verdasco també n'ha quedat fora. El número 1 mundial, Roger Federer, ha passat ronda.

Actualitzat

Lleyton Hewitt ha posat punt final al pas de l'alacantí David Ferrer a Wimbledon, després de derrotar-lo per 6-4, 6-4, 4-6 i 7-5 als vuitens de final del torneig. L'australià s'enfrontarà als quarts contra el xipriota Marcos Baghdatis, que ha superat el britànic Andy Murray per 6-3, 6-4 i 7-6. Per la seva banda, Radek Stepanek ha derrotat Fernando Verdasco en un partit disputadíssim que ha acabat 6-7, 6-3, 4-6, 6-4 i 6-2.

En el quadre femení, passen a quarts Justine Henin, Maria Xarapova, Kim Clijsters, Elena Dementieva, Na Li, Severine Bremond i Anastasia Myskina.

 

 

Anar al contingut