Barça

Rafa Márquez vol parlar del seu futur amb Guardiola i la nova junta directiva quan acabi el Mundial

El futur de Rafa Márquez al Barça és ara mateix una incògnita. El central mexicà, que va renovar el contracte fins al 30 de juny del 2012, ja pensa en l'Argentina, amb la qual la seva selecció jugarà els vuitens de final al Mundial, però també en el club blaugrana. Márquez, que ha perdut molt de protagonisme a l'equip en l'última temporada, vol parlar del seu futur amb Guardiola i la nova directiva encapçalada per Sandro Rosell, i ja veurem si serà blaugrana. El central ha enviat un missatge a Guardiola i ha assegurat que si no ha de jugar més minuts, està disposat a anar-se'n del club.

Actualitzat
Al novembre Rafa Márquez va firmar la renovació del contracte per dues temporades més, fins al 2012, però és molt possible que no arribi a complir-lo. Des que va debutar, l'any 2003, aquesta ha estat la temporada en què el mexicà ha participat menys. Només 765 minuts a la Lliga. 17 jugadors han jugat més que ell, fins i tot Txigrinski. I Milito, que fins a mitja Lliga no va començar a jugar, va acabar prenent-li protagonisme. Només vuit cops titular en tot el campionat, i en vuit partits més ha entrat com a suplent. La resta, 23, els ha vist des de la banqueta o des de la graderia. Tot plegat ha fet que Márquez, des de Sud-àfrica, s'estigui replantejant el seu futur com a blaugrana.

De fet, en la celebració del títol de Lliga al Camp Nou, Márquez ja va fer un parlament en què es podia entreveure el final d'una etapa. En set temporades al Barça, entre molts altres títols, quatre lligues i dues Champions. Quan acabi el Mundial i parli amb Guardiola, decidirà si continua o emprèn una nova etapa.
Anar al contingut