Espanyol

Quique Sánchez Flores convoca tots els jugadors disponibles del primer equip per a la Supercopa de Catalunya

El tècnic blanc-i-blau només ha deixat fora de la llista dos jugadors del primer equip per precaució, tot i que també ha assegurat que els minuts de joc seran per als menys habituals

Actualitzat

A diferència del que ha fet el seu rival del FC Barcelona Luis Enrique Martínez, l'entrenador de l'Espanyol si que ha inclòs a la seva convocatòria per la Supercopa de Catalunya que es juga aquest dimarts al Nou Estadi de Tarragona tots els jugadors del primer equip a excepció d'Hernán Pérez i Pablo Piatti, una precaució ja que acaben de recuperar-se de les seves lesions, i els lesionats Álvaro Vázquez i Óscar Duarte.

El tècnic blanc-i-blau, però, s'ha mostrat diplomàtic amb la decisió del tècnic blaugrana de donar descans a 10 titulars: "Ho entenc perfectament. Veient d'on venen i cap a on van, les competicions que tenen, entenc perfectament que es preocupin pel seu futur i prioritzin. És lògic". L'espanyolista també ha recordat les moltes lesions del seu rival de dimarts com una possible justificació.

Una cosa, però, es fer una convocatòria amb jugadors del primer equip i una altra fer jugar els titulars. En aquest sentit, l'entrenador ha reconegut que presentarà "un onze molt diferent. Vindrà molt bé per veure com competeixen els jugadors que fins ara no estan trobant minuts". Reconeix que a l'afició, "com a primer derbi, li agrada guanyar al Barça, que és un partit especial, però la competició és el que és, i nosaltres també li donarem el valor que ha de tenir".

Quique Sánchez Flores ha manifestat que si es vol que la final la juguin Barça i Espanyol aquest és el model perfecte per la Supercopa de Catalunya, però no està "enamorat del format, ni de la competició, des del moment que els equips juguen amb els suplents o amb els filials. I si jo no n'estic enamorat, suposo que tampoc ho estaran els aficionats i la premsa".

Preguntat al respecte de l'esbroncada a Felipe Caicedo en el partit a casa contra l'Eibar, Sánchez Flores no ha volgut comentar res sobre aquest episodi en concret, però ha confirmat que compta amb ell tot i que després d'aclarir que el davanter arrossega un dèficit d'entrenaments pels seus problemes físics, tant a pretemporada com a temporada. que ha de recuperar. A l'últim entrenament abans de fer la llista de convocats Álvaro Vázquez i Óscar Duarte han treballat al marge del grup, per les molèsties que arrosseguen fa setmanes. El primer, en el bíceps femoral de la cama dreta, i el segon, una sinovitis en el turmell esquerre.

Convocatòria: Roberto, Diego López, Demichelis, Ruben Duarte, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Gerard Moreno, Salva Sevilla, Reyes, Felipe Caicedo, Leo Baptistao, Jurado, David López, Javi López, Javi Fuego, Pape Diop, Diego Reyes, Marc Roca, Aarón, Óscar Melendo.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut