El youtuber MrBeast va ingressar 54 milions de dòlars l'any passat (MrBeast)

Qui són els deu youtubers més ben pagats del món segons la revista Forbes

MrBeast, amb 54 milions de dòlars d'ingressos, pren la primera posició a un nen de deu anys, que ara baixa al número 7 de la llista, on també hi surt una nena de 7 anys

Sílvia MateuActualitzat

Famosos com Billie Eilish, Kim Kardashian o Angelina Jolie guanyen menys que MrBeast, el jove de 23 anys que encapçala la llista dels 10 youtubers més ben pagats del món, segons la revista Forbes. L'any passat va ingressar 54 milions de dòlars.

MrBeast ha desbancat Ryan Kaji, un nen que ara té deu anys i que baixa al número 7 del rànquing. En canvi, el canal infantil de Nastya, una nena de set anys, ha pujat una posició des del rànquing anterior i ara ocupa el número 8.

En total, els deu membres d'aquesta llista van guanyar 300 milions de dòlars el 2021, un 40% més del que sumava la llista de l'any anterior.

En el càlcul de Forbes es té en compte el que guanyen els youtubers per les visites que reben, però també els ingressos publicitaris que generen els vídeos i els diners que aconsegueixen més enllà de la plataforma amb línies de productes, des de samarretes a hamburgueses, o amb inversions en criptomonedes, entre d'altres.

Gairebé la meitat dels ingressos venen de la publicitat, però també han augmentat les visites de YouTube, fins a arribar a gairebé 2.000 milions d'usuaris, un creixement del 40% en cinc anys.


1. MrBeast

Passar 50 hores enterrat viu és una de les gestes de Jimmy Donaldson, MrBeast, que també ha presentat la seva versió de Squid Game, amb rèpliques dels decorats de la sèrie de Netflix.

Ha guanyat 54 milions de dòlars gràcies als seus vídeos i la fama que li han representat i que li han permès, per exemple, crear MrBeast Burger, una cadena de menjar ràpid a domicili.


2. Jake Paul

Gràcies a la boxa, Jake Paul torna a la llista Forbes, on no hi sortia des del 2018.

Segons Forbes, ha guanyat 45 milions de dòlars, sobretot guanyant grans combats (un amb Ben Askren i dos amb Tyron Woodley), molt publicitats.

Els vídeos a YouTube han estat un complement als seus ingressos.


3. Markiplier

Les samarretes i dessuadores expliquen els 38 milions de dòlars que va guanyar Markiplier amb el seu marxandatge.

Mark Fischbach es va fer famós gravant-se jugant a videojocs com Five Nights at Freddy's, i ara espera que alguna companyia com Netflix o Hulu li compri l'adaptació que ha fet del thriller The Edge of Sleep.


4. Rhett and Link

El duet Rhett and Link ha aconseguit 30 milions de dòlars, que els situen al número 4 de la llista Forbes.

Va començar amb un programa diari d'entrevistes, "Good Mythical Morning", i ha aconseguit molt d'èxit amb la sèrie de cuina "Mythical Kitchen".


5. Unspeakable

Nathan Graham, que publica des de fa una dècada a YouTube, va guanyar l'any passat 28,5 milions de dòlars.

Té més de 20 milions de subscriptors als quatre canals de YouTube d'Unspeakable, on publica vídeos d'ell jugant, sobretot a Minecraft. També té clips amb experiències tan extremes com omplir una habitació amb caimans.

L'any passat va firmar un acord amb Spotter, una start-up de Los Angeles que compra els drets de vídeos antics de YouTube.


6. Nastya

Com decorar cupcakes de Halloween pot ser l'argument d'un vídeo d'aquesta nena de set anys que l'any passat va aconseguir 28 milions de dòlars, 9,5 més que l'any anterior.

Anastasia Radzinskaya, d'origen rus, té 87,5 milions de subscriptors al canal Like Nastya.

L'any passat també va vendre els drets a Spotter i té una línia de productes amb la seva marca.


7. Ryan Kaji

Amb deu anys, Ryan Kaji té una bona carrera, però no tant com l'any passat, quan era el més ben pagat, amb 29,5 milions de dòlars.

A l'últim rànquing de Forbes, ha baixat moltes posicions i ha guanyat 27 milions de dòlars, però el seu canal Ryan's World manté 31 milions de subscriptors i té una àmplia línia de productes.

Quan tenia 4 anys, va començar a Youtube amb vídeos de joguines. Els seus pares i el que va ser executiu de Disney Chris Williams busquen com reciclar-lo abans no es faci massa gran i han fet aparèixer als vídeos personatges animats com Red Titan, un nen superheroi.

8. Dude Perfecto

Els reptes perillosos i les acrobàcies són el plat fort d'aquest quintet que va guanyar 20 milions l'any passat, format pels bessons Coby i Cory Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones i Tyler Toney.

Aquest estiu tenen previst fer la seva tercera gira en viu per 24 ciutats.


9. Logan Paul

Germà del número 2 d'aquesta llista Forbes, Logan Paul també ha tornat després d'un escàndol que els va apartar dels seus fans i patrocinadors i ha aconseguit guanyar 18 milions de dòlars.

Com el seu germà, Logan Paul també ha fet diners gràcies als combats de boxa.


10. Preston Arsement

La llista es tanca amb Preston Arsement i els 16 milions de dòlars que va guanyar l'any passat, jugant a videojocs, sobretot a Minecraft.

El seu canal més popular de YouTube és PrestonPlayz.

ARXIVAT A:
Xarxes socials Tecnologia
Anar al contingut