Qui és Jordi Sànchez, nou president de l'ANC
Qui és Jordi Sànchez, nou president de l'ANC
Barcelona

Qui és Jordi Sànchez, nou president de l'ANC

Actualitzat
Jordi Sànchez
Jordi Sànchez

Jordi Sànchez i Picanyol, nascut a Barcelona el 1964. Es va llicenciar en Ciències Polítiques el 1991 a la Universitat Autònoma de Barcelona i després va fer un màster a la mateixa universitat.

Forjat en l'activisme social, va ser dirigent i portaveu, al costat d'Àngel Colom, de la històrica Crida a la Solidaritat, des del 1983 fins a la seva dissolució, el juny del 1993.

Vinculat durant molts anys a Iniciativa per Catalunya Verds, entre els anys 1996 i 2004 va ser conseller de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, i també l'any 96 va ser nomenat director adjunt de la Fundació Jaume Bofill, fins al 2001, any en què va assumir-ne la direcció. El 2010 va abandonar-la per incorporar-se com a adjunt del síndic de greuges de Catalunya, Rafel Ribó, exlíder dels ecosocialistes.

A banda de col·laborar periòdicament com a analista en temes socials i polítics en diversos mitjans de comunicació del país, ha coordinat la redacció del Pacte Nacional per l'Educació i una part del Pacte Nacional per la Immigració.

Anar al contingut