Barcelona

Què no funciona a la teva ciutat?

Aquest any, molt temes han preocupat als ciutadans catalans: l'augment de la delinqüència i la inseguretat ciutadana, l'incivisme d'alguns veïns... Tots aquests temes han sortit publicats als mitjans de comunicació.

Actualitzat
Però segur que hi ha moltes altres coses que no funcionen prou bé a la teva ciutat, barri o carrer que et preocupen i que, en molts casos, no hi surten i tu voldries denunciar.

Et convidem a enviar-nos les teves denúncies via text, fotos, àudios i/o vídeos d'allò que no funciona i que cal arreglar.

La denúncia del dia: Avui ALEXCOLLADO ens ha alertat de l'estranya olor que fa l'aigua de Barcelona "A Barcelona des de fa un parell de mesos l'aigua fa una olor estranya... no se com definir-la, com si hi tiressin algun producte. Buscant per Internet , constato que no sóc l'únic que té aquest problema. Al linck que adjuntohi ha molta gent de Barcelona que ha notat el mateix. Fins i tot persones que han tingut problemes, ja sigui per al·lèrgies o per erupcions cutànies a la pell.

http://tinyurl.com/yhtbvzh

Parlant amb gent coneguda em diuen alguns que cuinen amb aigua de garrafa per si de cas. El més fort és que truco el dia 30 novembre a Aigües de Barcelona i diuen que no en saben res de res. Com pot ser que no sàpiguen res? Ningú més s'ha queixat?"

Si vols llegir la denúncia completa fes un click aquí.


Envia'ns la teva denúncia.
 
Com publicar les teves notícies a El meu 3cat24

Podeu veure totes les
denúncies rebudes a El Meu3cat24 des començaments del 2008.
Anar al contingut