Diversos operaris han quedat atrapats sota l'estructura que s'ha esfondrat (EFE/Xóan Rey)

Sis operaris ferits en ensorrar-se l'escenari del festival O Son do Camiño, a Galícia

Els treballadors estaven muntant la tarima principal per fer-hi un cicle de concerts al Monte do Gozo, a Santiago de Compostel·la, quan l'estructura ha col·lapsat

Redacció/AgènciesActualitzat

Almenys sis persones han quedat ferides greus en esfondrar-se l'escenari principal del muntatge O Son do Camiño, un cicle de concerts previst per a aquest mes de juny a Monte do Gozo, a Santiago de Compostel·la, a Galícia.

Dos dels treballadors ferits estan en estat greu. Un d'ells ha estat traslladat en ambulància a l'Hospital Clínic Universitari de Santiago. Els altres quatre ferits lleus han estat atesos pels serveis d'emergència al mateix lloc de l'accident abans de ser traslladats a centres hospitalaris.

Trasllat d'un dels treballadors ferits en l'accident al Monte do Gozo
Trasllat d'un dels treballadors ferits en l'accident a Monte do Gozo (EFE/Xóan Rey)

Segons han explicat els serveis d'emergència, bombers i la Xunta de Galícia, l'estructura de l'escenari principal ha col·lapsat a quarts d'una del migdia --per causes que encara s'investiguen-- i ha atrapat diversos operaris.

 

A la zona s'hi han desplaçat diverses dotacions de bombers, ambulàncies, Policia Nacional i local i un helicòpter del Servei d'Emergències.

A la zona s'hi han desplaçat diverses dotacions de bombers, ambulàncies i policia local (EFE/Xóan Rey)
Ferralla de l'estructura que s'ha esfondrat (EFE/Emilio Lavandeira)
En aquest escenari s'hi havia de celebrar un cicle de concerts d'estiu (FORTA/TVG)
ARXIVAT A:
GalíciaDrets laborals
Anar al contingut