Quatre produccions catalanes presents al Festival des Films du Monde - Montreal World Film Festival

El Festival des Films du Monde – Montreal World Film Festival ha seleccionat en la seva 46a edició quatre pel·lícules amb la participació o coproducció de Televisió de Catalunya.

El festival, que se celebra del 27 d'agost al 7 de setembre, ha destacat en la seva programació el llargmetratge de Ventura Pons "El virus de la por" que participa en la secció World Greats. A més, el director forma part del jurat del festival.  

"El virus de la por" és una adaptació de l'obra de teatre de Josep Maria Miró i Coromina anomenada  "El principi d'Arquímedes". L'obra obre interrogants sobre els temors contemporanis, les relacions humanes, els prejudicis i la confiança. Els protagonistes són els mateixos actors que la van estrenar al teatre, Roser Batalla, Rubèn d'Eguia, Albert Ausellé i Santi Ricart, als quals s'afegeix un nou personatge encarnat per Diana Gómez.  És una producció d'Els Films de la Rambla i Televisió de Catalunya. 

També es projecten en la secció Focus on World Cinema l'última pel·lícula de Maria Ripoll "Ara o mai", "The evil that men do", de Ramon Térmens i "Sonata per a violoncel", d'Anna Maria Bofarull.

"Ara o mai" és una comèdia romàntica protagonitzada per Dani Rovira, Jordi Sánchez i María Valverde. La pel·lícula de Maria Ripoll és una trepidant història que combina el cinema d'acció, d'aventures, de road-movie, western, drama i èpic amb una pàtina molt actual i local. És una producció de Zeta Cinema, Atresmedia Cine amb la participació de Televisió de Catalunya i Canal+

"The evil that men do " de Ramon Térmens planteja una història transfronterera entre Mèxic i els Estats Units, amb pocs personatges i en un entorn d'extrema violència en què els protagonistes són narcotraficants o gent que col·labora amb els narcos. El film posa els protagonistes davant del conflicte de continuar delinquint o decidir d'acabar la seva activitat amb els narcotraficants i redimir-se. El futur de cada un d'ells dependrà de quin camí triïn. Daniel Faraldo n'és el guionista i un dels protagonistes del film. És una producció de Segarra Films amb la participació de Televisió de Catalunya.
 
"Sonata per a violoncel" d'Anna Bofarull ha aconseguit el premi especial al World Premieres Film Festival Philippines pel magnífic retrat de la resistència de les dones en el cinema contemporani. La cinta narra la vida de la Júlia, una reconeguda violoncel·lista que viu entregada a la música, fins que, després d'anys d'esporàdics de dolors, rep definitivament el diagnòstic de la seva malaltia: fibromiàlgia. ". El llargmetratge està protagonitzat per Montse Germán, Jan Cornet, Marina Salas i Juanjo Puigcorbé, entre d'altres. És una producció de KaBoGa amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut