Quatre motoristes morts en cinc dies a les carreteres catalanes
Carretera C-12 al seu pas per Àger (Google Street View)
Àger

Quatre motoristes morts en cinc dies a les carreteres catalanes

Trànsit reclama que s'extremi la precaució a les carreteres, especialment amb l'arribada del bon temps

RedaccióActualitzat

Mor el motorista que va tenir un accident aquest diumenge al quilòmetre 193 de la C-12 a Àger, a la Noguera. Es tracta del quart motorista mort en els últims cinc dies.

La víctima, de 55 anys i veí d'Alcoletge, va ser traslladat d'urgència a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell ferit molt greu i aquest matí s'ha comunicat la seva mort. L'accident va tenir lloc a tres quarts menys cinc de sis de la tarda quan, per causes que encara es desconeixen, la moto va sortir de la via.

 

Juli Gendrau, director del Servei Català de Trànsit, assegura que s'està incidint molt en la prevenció, especialment en el cas de ciclistes i motoristes.

"Estem reforçant molt el missatge de prevenció i de precaució. És el primer cap de setmana que hem tingut de bon temps, i én què fins i tot la mobilitat i el comportament de la gent ha estat de primer cap de setmana d'estiu. I això fa que les colles de biciclistes i motoristes surtin."

Amb aquesta nova víctima ja són 70 les persones que han mort des de principis d'any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Aquest diumenge va morir un motorista amb un xoc frontal amb un cotxe a Gurb. El conductor del turisme va resultar ferit menys greu i el van traslladar a l'Hospital de Vic.

Un altre motorista va morir divendres a Castellbisbal en xocar amb una furgoneta que conduïa un home begut. I un altre motorista va morir dissabte a Guixers en sortir de la carretera.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut