Barcelona

Quatre joves s'encadenen a l'entrada del Departament d'Universitat contra Bolonya

Els Mossos d'Esquadra, amb l'ajuda dels Bombers de Barcelona, ja han pogut desallotjar els quatre joves que aquest matí s'han encadenat a la porta principal de la seu del Departament d'Innovació, Universitat i Empresa, al passeig de Gràcia de Barcelona, i els dos que s'havien penjat a la façana. Els joves protestaven per la implementació del Pla Bolonya i han mostrat una pancarta on es podia llegir "Aturem Bolonya. Expulsions no". L'acció l'havia preparada el Sindicat d'Estudiants del Països Catalans, que denuncia la poca implicació del conseller Huguet a l'hora de presentar propostes en el conflicte amb els estudiants per l'aplicació del Pla Bolonya.

Actualitzat
Els estudiants s'han encadenat cap a les nou del matí a la porta d'entrada del Departament d'Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat, situat al passeig de Gràcia de Barcelona, segons ha confirmat la Guàrdia Urbana.

El SEPC ha explicat que amb aquesta acció ha volgut cridar l'atenció contra les actuacions del rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que ha expulsat sis estudiants i n'ha amonestat 22 més per haver participat en protestes contra la imposició de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES).
Anar al contingut