Hospital Clínic de Barcelona
Hospital Clínic de Barcelona
Barcelona

Quatre hospitals catalans, entre els deu més ben valorats d'Espanya, segons l'Índex d'Excel·lència IEH

El Clínic, l'Hospital Quiron, el Vall d'Hebron i la Teknon estan entre els més ben valorat d'Espanya

RedaccióActualitzat

Barcelona i Madrid encapçalen el rànquing d'excel·lència hospitalària del 2016. Fins a quatre centres catalans apareixen entre els deu més ben valorats. Són el Clínic, l'Hospital Quiron, el Vall d'Hebron i la Teknon.

El Clínic és el segon més ben valorat en l'Índex d'Excel·lència IEH. Escala una posició respecte al 2015. Quiron també puja del sisè al quart lloc.

Vall d'Hebron, líder en especialitats

L'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i La Paz de Madrid encapçalen el rànquing dels centres més valorats en especialitats mèdiques. Són els resultats de l'Índex d'Excel·lència Hospitalària, que s'extreu a partir de 1.500 enquestes fetes a professionals de la salut.

Pel que fa a l'especialitat d'oncologia el Vall d'Hebron lidera la llista. Aquest centre també és el més valorat en cardiologia. En ginecologia, els més valorats són la Fundación Jiménez Díaz i La Paz, tos dos de Madrid, i en tercer lloc hi ha l'Hospital Quirón-Dexeus, de Barcelona.

Pel que fa a l'especialitat de neurologia el més valorat és el Centre Mèdic Teknon de Barcelona seguit del Vall d'Hebron.

En traumatologia, Quirón-Dexeus també aconsegueix la primera posició.

En pediatria, el rànquing l'encapçala La Paz i l'Hospital Niño Jesús, tots dos de Madrid i en tercera posició se situa Sant Joan de Déu.

L'Hospital Clínic de Barcelona és líder en l'especialitat de reumatologia i en pneumologia i el segon més valorat en dermatologia. 
 

Anar al contingut