Sis mesos de presó per increpar i intentar agredir dues lesbianes al metro
Imatge d'arxiu del metro de Barcelona (Europa Press/TMB)

Quatre grafiters enfilats en un vagó aturat tallen la circulació de la línia 1 del metro

Els Mossos van desactivar la catenària davant del risc d'electrocució dels homes, que havien pujat al sostre d'un comboi estacionat per pintar-lo

Actualitzat

Uns homes de 21, 35, 38 i 39 anys van ser detinguts aquest diumenge per un delicte de desordres públics, després de pujar al sostre d'un comboi del metro i provocar el tall del subministrament elèctric.

Els homes havien accedit a la zona de maniobres restringida i s'havien enfilat dalt d'un tren aturat, amb la intenció de pintar-hi uns grafitis.

El Centre de Seguretat i Protecció Civil del Metro va avisar els Mossos d'Esquadra, que ràpidament va ordenar la desactivació del subministrament elèctric. Els homes eren molt a prop de la catenària, i el risc de mort instantània per electrocució era molt alt.

El tall va provocar la interrupció del trànsit de trens entre les parades de Santa Coloma i Fondo, les dues últimes de la Línia 1 en un dels seus extrems.

La detenció dels homes no va ser fàcil, i va requerir la presència de més efectius davant el risc d'escapada per les vies.

Els detinguts van passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet, que va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.

 

ARXIVAT A:
MetroMobilitat
Anar al contingut