Quatre gols de Soldado fan que el València fulmini el Getafe al Coliseum (2-4)

Roberto Soldado ha enfonsat una mica més el Getafe anotant els quatre gols del triomf del València sobre el conjunt madrileny per 2-4. El davanter no ha tingut pietat del seu exequip i ha liderat la remuntada dels xe en una brillant segona meitat. Manu havia avançat els locals en el minut 12, però Soldado ha capgirat el marcador després del descans amb quatre dianes. Sardinero ha escurçat diferències a les acaballes, però això no ha evitat que els de Míchel encadenin vuit jornades sense guanyar.

El València recupera l'ambició per consolidar-se en la zona de Lliga de Campions després d'haver enterrat una petita crisi de dues derrotes consecutives amb un triomf incontestable sobre el Getafe per 2-4. Una victòria fonamentada en l'instint golejador de Soldado, que no ha tingut pietat del seu exequip i ha signat els quatre gols dels xe.

De res li ha servit al conjunt local marcar ben aviat -minut 12- mitjançant Manu, ja que, incomprensiblement, els de Míchel s'han enfonsat a la segona meitat. Soldado, només tornar del descans, ha fet l'empat i ja ha deixat el Getafe sense capacitat de reacció. Els madrilenys s'han enfonsat i el València ho ha aprofitat per sentenciar l'enfrontament amb les tres arribades següents. Soldado no ha perdonat i ha marcat els tres gols que han segellat la victòria visitant. Sardinero, en el 87, només ha pogut retallar diferències inútilment. Amb aquest triomf, el València recupera la tercera posició a l'espera del resultat del Vila-real amb el Barça.