Barcelona

Quatre famílies catalanes que havien adoptat nens haitians demanen que se'ls repatriï

El drama d'Haití també afecta quatre famílies catalanes. Tenen els seus fills al país i reclamen que se'ls repatriï. Es tracta de nenes adoptats que estaven a punt de viatjar a l'estat espanyol. De fet, les quatre famílies els havien d'anar a buscar. Ara mateix no saben on es troben els petits, tot i que tenen constància que no els ha passat res. El seu dubte és què se'n farà quan els trobin. En una entrevista a Catalunya Informació, una de les mares ha demanat que se'ls evacuï a l'Estat tan aviat com sigui possible.

Actualitzat
Els pares havien començat el procés d'adopció el 2007 i els nens ja estaven inscrits al registre civil com a espanyols però l'ambaixada a Por-au-Prince els estava fent el passaport perquè poguessin viatjar cap a l'estat espanyol. Es tracta de quatre infants, tres nenes i un nen d'entre 2 i 5 anys.

Les famílies no saben on són els nens, tot i que fonts del govern francès els han dit que estan bé de salut. Una de les mares, Reyes Barragan, ha demanat en declaracions a Catalunya Informació que se'ls localitzi i se'ls repatriï.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut