4 detinguts per violar i retenir una noia en un pis a Bilbao
Manifestació feminista el passat 20 de setembre a Bilbao (EFE)

Presó per a dos dels detinguts per violar i retenir una dona en un pis a Bilbao

La víctima va denunciar diumenge que l'havien segrestat i agredit sexualment des de divendres

RedaccióActualitzat

El jutge ha ordenat l'ingrés a la presó de dos dels investigats per violació a una dona al barri Atxuri de Bilbao i ha deixat en llibertat amb càrrecs un tercer investigat.

També ha dictat ordres d'allunyament i prohibició de comunicar-se amb la víctima per a tots tres. El que ha quedat en llibertat haurà de comparèixer diàriament al jutjat.

Els tres homes van ser detinguts per l'Ertzaintza a Bilbao aquest diumenge acusats de violar i retenir una noia en un pis a la ciutat. La víctima va posar una denuncia per agressió sexual i retenció il·legal aquest mateix diumenge, segons ha informat el Departament de Seguretat basc.

La dona afirma que els fets haurien començat divendres quan, segons informen alguns mitjans, els agressors haurien posat alguna cosa a la beguda de la noia. Després la van traslladar en un pis del barri d'Atxuri, on la van retenir i agredir sexualment.

Els acusats tenen 33 i 36 anys. En un primer moment, es va detenir una quarta persona que va ser posada en llibertat.


Una altra violació en grup a Bilbao aquest estiu

A principis d'agost van detenir sis homes a Bilbao acusats d'agredir sexualment d'una noia de 18 anys. En un primer moment, la jutge va ordenar l'ingrés a presó de dos dels agressors, però un d'ells va quedar en llibertat perquè la víctima no el va poder identificar.

Els altres quatre acusats van quedar en llibertat amb la condició de presentar-se cada dia a les dependències judicials. Les autoritats van denunciar que no estaven complint aquesta obligació.


75 assassinats per violència masclista el 2019

Aquest diumenge va morir una dona de 59 anys apunyalada al municipi mallorquí de Ses Salines. La Guàrdia Civil ha detingut la seva parella com a presumpte assassí.

Els fets van passar en un domicili del nucli urbà de la Colònia de Sant Jordi.
 

El telèfon d'atenció per a casos de violència masclista és el 900 900 120. A través del telèfon, s'assessora sobre quines opcions hi ha i quins recursos tenen les víctimes a l'abast
 

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualViolència masclistaFeminisme
Anar al contingut