Gent a l'exterior de l'Estadi Olímpic de Montjuïc, esperant per al primer dels concerts de Coldplay (EFE / Marta Pérez)
Gent a l'exterior de l'Estadi Olímpic de Montjuïc, esperant per al primer dels concerts de Coldplay (EFE / Marta Pérez)

Quatre detinguts per vendre polseres i passis falsos per als concerts de Coldplay

Els Mossos tenen coneixement de 250 reclamacions per entrades falses dels concerts del grup britànic

Redacció / AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones acusades de fer-se passar per organitzadors i vendre passis especials, polseres i credencials, tots falsos, per accedir als concerts que el grup britànic Coldplay està fent aquests dies a l'Estadi Olímpic de Montjuïc.

Les detencions es van produir aquest dimecres, dia del primer concert de Coldplay, en què van vendre almenys un passi fals a una víctima. Els detinguts tenien antecedents per fets semblants.

Agents de paisà dels Mossos van detectar els sospitosos al voltant de l'Estadi Olímpic, on els detinguts presumptament suplantaven els organitzadors del concert per poder vendre el material per accedir al concert.


Els Mossos tenen actiu un dispositiu específic per detectar aquest tipus de situacions. Aquest dispositiu, en una tasca coordinada amb els organitzadors dels concerts, ha permès tenir coneixement de fins a 250 reclamacions per entrades falses. Per ara, als quatre detinguts només se'ls atribueix una víctima.

A les xarxes socials, els Mossos d'Esquadra insisteixen en la necessitat de comprar les entrades pels canals autoritzats i desconfiar de la venda al carrer a l'exterior de l'Estadi Olímpic de Montjuïc.

També han fet una crida els afectats a denunciar els fets:


Pels quatre concerts de Coldplay a Barcelona s'han venut unes 200.000 entrades.  
 

 

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut