Planta de cànnabis (Pixabay/TinaKru)
Planta de cànnabis (Pixabay/TinaKru)
Barcelona

Quatre detinguts per traficar amb marihuana fent-se passar per un club cannàbic a l'Eixample

Els mossos han decomissat droga per valor de més de 40.000 euros

Redacció/ACNActualitzat

Es feien passar per una associació cannàbica sense ànim de lucre, però al local que el club tenia a l'Eixample de Barcelona venien droga a tothom que hi accedia, majoritàriament turistes.

Després d'una petició de la justícia suïssa que demanava que es comprovés l'activitat de la suposada associació cannàbica, els Mossos han desmantellat un grup criminal que traficava amb marihuana i haixix.

La policia catalana ha detingut quatre persones i ha clausurat el local. Durant l'escorcoll han decomissat droga per valor de més de 40.000 euros, i també 60.000 euros en efectiu. A banda dels detinguts, es van identificar nou persones dins del local, de les quals sis eren turistes.

El suposat club cannàbic no disposava de cap registre de control de les substàncies i tenia dues treballadores al local sense cap contracte laboral. Tot i que cobraven entre 10 i 20 euros per fer-se soci i poder adquirir la droga, durant el registre al local no es va trobar cap mena de relació d'associats.

Entre els detinguts no hi ha cap de les persones que figuren com a responsables de l'associació cannàbica, que, de moment, encara no han estat localitzades.

ARXIVAT A:
CànnabisMossos d'Esquadra
Anar al contingut