Moment en què l'ambulància trasllada la víctima a l'hospital
Cornellà de Llobregat

Presó per a dues detingudes per la mort d'una noia de 19 anys en una baralla a Cornellà

Una de les detingudes és la presumpta autora de la punyalada que va acabar amb la vida de la jove de 19 anys

RedaccióActualitzat

El jutjat de guàrdia ha decretat presó provisional sense fiança per a les dues dones detingudes en relació amb la mort d'una noia de 19 anys a Cornellà de Llobregat. Els fets van passar a les portes d'una discoteca d'aquesta població del Baix Llobregat el 28 de juny en una baralla multitudinària que va acabar amb la noia apunyalada.

El jutge acusa les dues detingudes d'homicidi o assassinat.

Als altres dos detinguts, parelles de les dues dones que han entrat a la presó, el jutge els ha deixat en llibertat amb càrrecs, amb l'obligació de compareixença quinzenal al jutjat. Un està processat per lesions i encobriment, i l'altre només per lesions.

La presumpta autora de l'apunyalament és una dona de 32 anys detinguda el dijous 17 de setembre. Els altres són dos homes de 30 i 33 anys i una dona de 26, veïns de Gavà i Viladecans.

El jutge ha aixecat parcialment el secret de sumari després de prendre declaració als quatre detinguts. Les dones només han respost a la seva defensa, mentre que els homes no han declarat.

Els Mossos han trigat més de dos mesos a resoldre el cas perquè els detinguts s'havien amagat en cases de familiars. Segons la policia, canviaven  repetidament de domicili perquè no els trobessin, fins al punt de traslladar-se temporalment a un altre país per eludir l'acció de la justícia.

Una matinada de baralles en una zona d'oci nocturn.

L'apunyalament de la noia va passar el 28 de juny de matinada a prop de la discoteca Capitolio, al carrer del Coure, al polígon Can Femades, una zona amb molts locals d'oci nocturn. Els Mossos van rebre un avís passades les sis de la matinada perquè hi havia una dona greument ferida amb signes de criminalitat. La jove va ser traslladada a un centre hospitalari on va morir poc després a causa de les ferides sofertes.

Aquella nit hi va haver diverses baralles a la zona, que van ser gravades pels veïns.

Així ho explicàvem aquell diumenge de juny:

En aquesta zona de Cornellà hi ha hagut diversos incidents, denunciats pels veïns.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut