Quatre desconegudes que mai havien tocat juntes: la història de la banda del "Zona Franca"

Descobrim qui hi ha darrere d'aquesta banda íntegrament femenina amb quatre músiques que en poques setmanes ha esdevingut part essencial del late night de TV3

Actualitzat

Encara no fa ni dos mesos que es va estrenar, però en aquest temps "Zona Franca" ja s'ha convertit en el programa més gamberro de TV3.

Una de les revelacions d'aquest late night, presentat per Joel Díaz, és la banda del programa, un grup amb molta personalitat, que hi posa ritme i energia.

La formen la Leia Martínez, la Glòria Maurel, la Maria La Blanco i la Joina Canyet, quatre músiques que s'han convertit en la primera banda íntegrament femenina que toca en un programa com aquest.

Esperen que això serveixi per normalitzar la presència de bandes com la seva i fer visible l'existència de dones instrumentistes.

Totes tenen els seus projectes artístics en solitari, que ara han de compaginar amb l'experiència de tocar música en directe, cada nit, en un plató de TV3.

Pugem a l'escenari per descobrir les històries que hi ha darrere d'aquestes quatre dones que amb prou feines es coneixien i que en poques setmanes han esdevingut part essencial del late night:
 

ARXIVAT A:
Tv3TelevisióMúsica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut