Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Madrid

Quatre bombers entren al Windsor i constaten que és inestable i hi ha alt risc d'enfonsament

Quatre bombers han entrat, per primera vegada després de l'incendi, al gratacel Windsor per inspeccionar-lo, avaluar com ha quedat l'estructura i començar la investigació per determinar les causes del foc. Els bombers, que han estat a l'interior de l'edifici tres hores, han arribat fins a la planta 28 i han constatat que l'edifici és inestable i que hi ha un risc molt elevat d'enfonsament.

Actualitzat
La situació general de l'edifici Windsor és de força inestabilitat i hi ha alt risc d'enfonsament, tot i que l'estructura central manté una estabilitat relativa. Aquestes són les principals conclusions que els quatre bombers voluntaris de l'Ajuntament de Madrid han extret de la seva visita a l'interior del Windsor. Els bombers han estat a l'interior del Windsor des d'un quart de deu fins a les dotze i cinc, gairebé tres hores. Durant aquest temps, que s'ha viscut amb tensió per l'elevat risc d'enfonsament, s'han dividit en dos grups. Uns supervisaven l'estat de l'estructura de l'edifici i els altres ajudaven en la recerca de l'origen del foc. Els primers han accedit fins a la planta 28 de l'edifici, tot i que no han pogut obrir la porta, i han pogut comprovar com el deteriorament es feia més evident a mesura que pujaven pisos: "Hem anat trobant un deteriorament gradual a mesura que pujàvem però no podíem accedir a algunes de les plantes que estan tancades o plenes de runa." A la sortida s'han mostrat impressionats per l'estat en què ha quedat el Windsor i han assegurat que han desaparegut plantes senceres. El segon equip de bombers, especialitzats en arquitectura, sinistres, captació de dades i documentació, han acompanyat els tècnics de Control de l'Edificació i els policies de la investigació científica.

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut