Quatre associacions de petits transportistes s'uneixen per fer front als reptes del sector

ACN Terrassa - Les quatre associacions més representatives del transport i la logística a Catalunya pel que fa a autònoms i pimes han constituït la federació COT-Catalunya per fer front de manera conjunta i coordinada als reptes del sector, com ara l'increment del preu dels carburants i l'energia, la inflació, l'augment de les matèries primeres o les restriccions de circulació en vies com l'AP-7. La federació també vol defensar els interessos dels petits transportistes davant els seus clients, majoritàriament multinacionals i grans operadors, i esdevenir un interlocutor en igualtat de condicions amb les grans empreses del sector a l'hora de negociar amb les administracions.

La nova entitat, formada per AGTC, ASTAC-CONDAL, Gremi de Transports i Logística de Catalunya i SINTRAPORT, és va constituir aquest dilluns en una assemblea extraordinària celebrada a la seu de Cecot.

Les organitzacions impulsores de la COT-Catalunya assenyalen que aquest nou organisme esdevé l'instrument representatiu amb el qual poder defensar millor els interessos comuns amb una major representació i capacitat de gestió, salvaguardant la plena sobirania i independència de cadascuna d'elles.

Anar al contingut