Les càmeres de seguretat situen un mateix autor als dos llocs on van matar uns sensesostre
Investigació d'un dels crims de sensesostre

Quart sensesostre assassinat a Barcelona des de l'inici del confinament

Els Mossos investiguen aquest nou assassinat, que estaria connectat, almenys, amb dues morts més

RedaccióActualitzat

Nova mort violenta a Barcelona d'una persona que dormia al carrer. És el tercer mort en circumstàncies similars a l'Eixample en només 10 dies i el quart des de l'inici del confinament, ja que fa un mes un altre sensesostre va morir a ganivetades. Unes hores després, la policia ha pogut detenir el presumpte assassí.

Els Mossos d'Esquadra investiguen aquest nou assassinat, que estaria connectat, almenys, amb dues morts més. Els fets han passat una mica abans de la mitjanit i la Guàrdia Urbana i els Mossos han fet una batuda per intentar localitzar l'agressor, que finalment hauria estat detingut.

L'assassinat d'aquesta nit ha passat entre els carrers de Rosselló i Sardenya, molt a prop de la Sagrada Família.

La víctima tenia menys de 30 anys i hauria rebut cops al cap, possiblement amb un martell.

Aquest mateix mes d'abril, els dies 16 i 18, hi va haver dos homicidis de característiques similars a l'Eixample, amb dues víctimes que també dormien al carrer. Hi ha indicis que darrere els tres assassinats hi hauria una sola persona.
 

Les càmeres de seguretat situen un mateix autor als dos llocs on van matar uns sensesostre
Quatre sensesostre morts en cinc setmanes a Barcelona


De L'Auditori al Teatre Tívoli

L'assassinat el dia 16 a L'Auditori tampoc arribava als trenta anys. És un lloc arrecerat on algunes persones s'hi queden a dormir. Té el resguard del sostre per a la pluja i el vent. En una època de confinament amb els carrers buits tampoc no és una zona deserta, és un espai de pas per passejar el gos i hi ha vigilants de seguretat i càmeres de videovigilància.

Dos dies després hi va haver un crim al carrer Casp, davant del teatre Tívoli. El vigilant no va adonar-se de l'homicidi fins a l'arribada dels Mossos d'Esquadra, que van entrar a veure si l'agressor havia llençat l'arma entre els palets i les totxanes. L'autor feia hores que rondava per la zona. Al mateix carrer, habitualment hi dormen dues persones més. Qui va alertar que hi havia algú mort a terra va ser un altre home sense llar.

 

Un mes abans, el 19 de març, va haver-hi un altre crim, un apunyalament, contra una altra persona sense llar. Tot i que d'entrada no hi ha indicis que vinculin aquest homicidi amb els posteriors, els investigadors no ho han descartat.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut