Segueix l'acampada a Plaça Universitat (ACN)

Quart dia d'acampada universitària amb una jornada pel poble kurd i saharaui

Ja són unes 450 persones les que hi hauria acampades, segons l'organització

RedaccióActualitzat

Els joves i estudiants afronten el quart dia d'Acampada a la plaça Universitat amb xerrades i activitats dedicades al poble saharaui i kurd.

La jornada d'aquest dissabte ha començat amb una xerrada dedicada al poble saharaui amb testimonis que pateixen la repressió en primera persona.

 

I a les 11.00 s'han unit a la manifestació per Rojava, el Kurdistan occidental, que ha organitzat la Plataforma Azadî en solidaritat amb el poble kurd, i que ha començat a l'encreuament del passeig de Sant Joan amb l'avinguda Diagonal.

 

L'acampada manté una agenda d'activitat carregada d'actes i de concerts, com els d'aquest migdia d'Ira i Berri Txarrak:

 

Per seguir amb les activitats relacionades amb el poble kurd, a les 16.00 de la tarda hi haurà una xerrada anomenada "El poble kurd i el poble català".

 

Un tram de l'acampada

 

Marxa pel Raval

Durant la nit del divendres, unes 150 persones han recorregut la Rambla i diversos carrers del Raval. La majoria dels participants provenien de l'acampada a la plaça Universitat.

Els manifestants s'han mobilitzat per denunciar la sentència de l'1-O i els problemes que pateix el barri. Durant la marxa s'han pogut escoltar crítiques sobre la massificació del turisme i la manca d'equipaments que pateix el Raval. A més a més, s'ha reivindicat la construcció d'un nou CAP, que fa anys que els veïns del barri reclamen.

 

Els joves manifestant-se pels carrers del Raval (ACN)

 

 

Afectacions al trànsit per l'acampada

Els estudiants porten ocupant la plaça Universitat tres nits seguides, és per això que la Gran Via, a l'altura del carrer Balmes amb Aribau, està tallada i continua havent-hi afectacions al trànsit sense incidents.

 

L'acampada afecta el trànsit en un tram de la Gran Via

ARXIVAT A:
Procés catalàUniversitatJudici procés
Anar al contingut