Quan els lectors informen...
<b>El meu 3cat24</b> vol fer un pas més en la creació d'una comunitat de lectors amb capacitat de potenciar el periodisme ciutadà. I hem preguntat a alguns dels usuaris més actius on es localitzen geogràficament i quines són les seves àrees informatives d'interès.
Catalunya

Quan els lectors informen...

El meu 3cat24 vol fer un pas més en la creació d'una comunitat de lectors amb capacitat de potenciar el periodisme ciutadà. I hem preguntat a alguns dels usuaris més actius on es localitzen geogràficament i quines són les seves àrees informatives d'interès.

Actualitzat
Al llarg de tot aquest temps, molts dels nostres usuaris han estat referents a l'hora d'enviar informacions que han servit per complementar les notícies de rigorosa actualitat que ofereixen Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio. L'espai "El meu temps" n'és un exemple clar. Esdeveniments coneguts del que diem són les nevades del març del 2010, els incendis de l'estiu o els repetits temporals de vent i/o pluja que de tant en tant centren els espais metereològics dels nostres mitjans.

La comunitat de lectors/informadors vol aprofundir en la relació directa que hi ha entre la participació ciutadana i el periodisme digital, i donar protagonisme als usuaris que tenen unes inquietuds més íntimes cap a l'actualitat i que volen explicar què passa al seu voltant. Notícies d'interès general per al territori català o que poden complementar la informació del 3cat24. Fets que poden ser motiu de debat amb altres lectors, o obrir noves finestres a la participació ciudadana des d'un mitjà públic.

Aquesta és la nostra proposta: volem saber qui hi ha al darrere dels lectors més actius que ens informen d'actes locals culturals i d'oci als seus municipis, els que plantegen queixes, suggereixen accions de participació, o ens il·lustren amb fotografies de fenòmens meteorològics des d'algun racó del territori català.


Ver Lectors-informadors Elmeu3cat24 en un mapa más grande

A través del mapa de Google coneixerem on estan situats geogràficament i quines són les especialitats dels nostres lectors/informadors. I quan la informació es desplaci al lloc on ells es troben, esdevindran fonts directes de la informació del 3cat24.

Si vols fer més gran la nostra comunitat de lectors/informadors, ho tens ben fàcil. Envia'ns un missatge a elmeu3cat24@tv3.cat i t'afegirem al mapa de Google.

Si encara no estàs registrat com a usuari de El meu 3cat24, ho pots fer des d'aquí.

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut