Catalunya

Quan els lectors informen...

El meu 3cat24 vol fer un pas més en la creació d'una comunitat de lectors amb capacitat de potenciar el periodisme ciutadà. I hem preguntat a alguns dels usuaris més actius on es localitzen geogràficament i quines són les seves àrees informatives d'interès.

Actualitzat
Al llarg de tot aquest temps, molts dels nostres usuaris han estat referents a l'hora d'enviar informacions que han servit per complementar les notícies de rigorosa actualitat que ofereixen Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio. L'espai "El meu temps" n'és un exemple clar. Esdeveniments coneguts del que diem són les nevades del març del 2010, els incendis de l'estiu o els repetits temporals de vent i/o pluja que de tant en tant centren els espais metereològics dels nostres mitjans.

La comunitat de lectors/informadors vol aprofundir en la relació directa que hi ha entre la participació ciutadana i el periodisme digital, i donar protagonisme als usuaris que tenen unes inquietuds més íntimes cap a l'actualitat i que volen explicar què passa al seu voltant. Notícies d'interès general per al territori català o que poden complementar la informació del 3cat24. Fets que poden ser motiu de debat amb altres lectors, o obrir noves finestres a la participació ciudadana des d'un mitjà públic.

Aquesta és la nostra proposta: volem saber qui hi ha al darrere dels lectors més actius que ens informen d'actes locals culturals i d'oci als seus municipis, els que plantegen queixes, suggereixen accions de participació, o ens il·lustren amb fotografies de fenòmens meteorològics des d'algun racó del territori català.


Ver Lectors-informadors Elmeu3cat24 en un mapa más grande

A través del mapa de Google coneixerem on estan situats geogràficament i quines són les especialitats dels nostres lectors/informadors. I quan la informació es desplaci al lloc on ells es troben, esdevindran fonts directes de la informació del 3cat24.

Si vols fer més gran la nostra comunitat de lectors/informadors, ho tens ben fàcil. Envia'ns un missatge a elmeu3cat24@tv3.cat i t'afegirem al mapa de Google.

Si encara no estàs registrat com a usuari de El meu 3cat24, ho pots fer des d'aquí.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut