Estats Units

Putin, home de l'any per la revista "Time"

La revista nord-americana "Time" ha nomenat el president rus, Vladímir Putin, personatge de l'any 2007. La publicació ha destacat del líder del Kremlin la seva tasca per imposar l'estabilitat al país i tornar-lo a seure a la taula de les potències mundials. En un article titulat "Elegir l'ordre per sobre de la llibertat", "Time" explica que amb aquest guardó no es vol homenatjar ni donar suport a l'elegit, sinó reconèixer el món tal com és. Putin ha quedat per davant d'altres competidors com l'exvicepresident nord-americà i premi Nobel de la pau, Al Gore, i l'autora de Harry Potter, J.K.Rowling.

Actualitzat
La revista admet que el president rus no és un demòcrata tal com s'entén a Occident ni un defensor de la llibertat d'expressió, però que, en canvi, és un gran líder.

El 2006, "Time" va elegir personatge de l'any els milions d'internautes anònims per la seva influència en l'era global de la informació. El 2005, el guardó se'l van endur el cantant Bono, l'amo de Microsoft, Bill Gates, i la seva dona Melinda. El 2004, el personatge de l'any va ser el president nord-americà, George Bush.
Anar al contingut