Pujol, en un míting de CiU a Granollers
Pujol, en un míting de CiU a Granollers
Madrid

Pujol diu que "el 'cas ITV' quedarà en no res" i que si imputen el seu fill "es podrà defensar millor"

Jordi Pujol també ha defensat amb vehemència la seva honorabilitat arran del cas del suposat esborrany policial en què s'afirma que té comptes a Suïssa i s'ha pronunciat respecte a l'acord judicial que ha evitat el judici del "cas Pallerols". "Jo tinc molta confiança en en Duran", ha dit.

RedaccióActualitzat
L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol creu que el "cas ITV", la presumpta trama per arreglar concursos en l'adjudicació de les inspeccions de vehicles en què es relaciona el seu fill Oriol, "quedarà en no res". Coincidint amb la petició de la jutge del cas al fiscal perquè decideixi si Oriol Pujol Ferrusola, secretari general de CDC, ha de ser imputat, l'expresident ha assegurat que "confia" en tots els seus fills.

Respecte a la possible imputació, Pujol ha admès, en una entrevista a Antena 3, que no seria una bona notícia, però també ha considerat que "si l'imputen podrà defensar-se millor". "D'una banda serà negatiu, però, d'una altra, tindrà l'empara que ara no té", ha afirmat.

"Què cony és això de la UDEF?"


Jordi Pujol també ha defensat amb vehemència la seva honorabilitat arran del cas del suposat esborrany policial en què s'afirma que té comptes a Suïssa. Segons l'expresident, encara ara no se sap si aquest informe, que va filtrar el diari "El Mundo", va existir, i qui el va ordenar. "Què cony és això de la UDEF?", s'ha preguntat, en referència a la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals, d'on suposadament sortia l'esborrany. En aquest sentit, ha afirmat que el ministre de l'Interior "té l'obligació" de donar explicacions.

Pujol a Duran: "Pots comptar amb mi"

Per últim, Jordi Pujol també s'ha pronunciat respecte a l'acord judicial que ha evitat el judici del "cas Pallerols" i la repercussió que ha tingut per al líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida. "En política, com en tot a la vida, o hi ha confiança o no n'hi ha. Jo tinc molta confiança en en Duran", ha dit, i ha revelat que aquest dijous va trucar al líder democristià: "Li vaig dir 'pots comptar amb mi'".

Sobre si Duran hauria de dimitir, Pujol ha estat clar: "Si cada vegada que hi ha un problema s'hagués de dimitir, començant per González i Aznar, hauríem tingut un tràfec de presidents molt important".

Anar al contingut