Ofrenes al lloc de l'atemptat d'Estrasburg (Reuters)
Ofrenes al lloc de l'atemptat d'Estrasburg (Reuters)
Estrasburg

Puja a 3 el balanç de víctimes mortals del tiroteig d'Estrasburg

Desplegament de 1.800 soldats als mercats de Nadal de tot França per garantir-ne la seguretat

Actualitzat

Mor una tercera persona a causa de les ferides en l'atemptat al mercat de Nadal d'Estrasburg.  El balanç de ferits també puja a 12 , un dels quals està en mort cerebral.

La policia busca com a principal sospitós de l'atemptat, un jove de 29 anys, Chérif Chekatt, que té nombrosos antecedents i 27 condemnes, que s'hauria radicalitzat a la presó. L'home que, amb una pistola i un ganivet, va atacar les persones que hi havia al carrer va cridar "Al·là és gran".

 

 

El president Macron ha ordenat que 1.800 militars, a banda dels 700 agents que treballen per la detenció de l'autor de l'atemptat, es despleguin arreu del país per "garantir la seguretat de tots els francesos". Les mesures de seguretat es fan veure i sentir en els mercats de Nadal, molt habituals al país, mentre que el d'Estrasburg es manté tancat.

 

 

El govern francès també ha demanat als armilles grogues que suspenguin les mobilitzacions previstes per dissabte que ve, en el que seria el cinquè cap de setmana consecutiu de manifestacions.

 

 

ARXIVAT A:
Jihadisme França
Anar al contingut