Puigdemont ha qualificat de "clatellots" els recursos al TC
Puigdemont ha qualificat de "clatellots" els recursos al TC
L'Hospitalet de Llobregat

Puigdemont qualifica de "clatellots" els recursos al TC després de la reunió amb Rajoy

El president de la Generalitat diu que demostren que el govern espanyol es nega a dialogar

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat s'ha mostrat decebut pels recursos que continua interposant el govern espanyol contra lleis catalanes. Abans de saber-se que el Tribunal Constitucional ha anul·lat la llei que prohibeix el "fracking" i la que veta l'obertura de determinades superfícies comercials, Carles Puigdemont s'ha referit als recursos contra l'impost de pisos buits, la d'igualtat i la de simplificació administrativa. El president ha assegurat que, amb decisions com aquestes, que ha qualificat de "clatellots", Rajoy demostra que no té voluntat de dialogar.

En una entrevista a RAC1, Puigdemont ha afegit que no es podrà acusar Catalunya d'haver-se tancat a negociar.

Missatge rebut. Ja està. Anem fent, anem tirant. Ara, quan ens trobem al final del camí i els senyors que estiguin a La Moncloa es confrontin a decisions que prengui sobiranament el poble de Catalunya, aleshores que no diguin que no hem intentat dialogar i negociar, perquè tot el món ho haurà vist.

Justament, la decisió del TC arriba després de la reunió de dijous amb Mariano Rajoy, en què van parlar explícitament de la necessitat de rebaixar la "judicialització" de la política.

Anar al contingut