Puigdemont presenta una denúncia per delicte d'odi contra el vídeo del tanc

Al vídeo es veuen dos homes al damunt d'un tanc en moviment i es pot sentir que donaran "una sorpresa a Puigdemont, 70 tones de pur amor i pura democràcia"

RedaccióActualitzat

Carles Puigdemont ha presentat una denúncia a la fiscalia per un delicte d'odi i amenaces pel vídeo que dos civils van publicar a Twitter on se'ls veia sobre un tanc des del qual amenaçaven el president Puigdemont, cessat pel 155, i el líder de Podem, Pablo Iglesias.

A l'escrit també s'apunta a un possible delicte d'ús il·lícit de material militar i demanen identificar els dos civils que surten al vídeo, així com els responsables de la unitat militar que els van permetre pujar al tanc, ja que qualsevol civil té prohibit pujar a un vehicle militar.

Al vídeo es veuen dos homes al damunt d'un tanc en moviment i es pot sentir com un d'ells diu que estan buscant una solució als problemes d'Espanya i que creuen que l'han trobat, tot assenyalant algú.

Després es veu com aquest civil enfoca amb la càmera el canó del tanc i afegeix que donaran "una sorpresa a Puigdemont, 70 tones de pur amor i pura democràcia".

L'Exèrcit de Terra ha obert una investigació als dos civils mentre el Ministeri de Defensa està analitzant el vídeo. La gravació es va fer el 8 de desembre passat en una base militar. Els civils es van enfilar al tanc després que aquest vehicle es pogués veure en una exposició.

Notícia relacional: Prohibeixen a TV3 i Catalunya Ràdio dir "consellers empresonats" o "president Puigdemont"

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155Eleccions 21D
Anar al contingut