Puigdemont ofereix diàleg "sense condicions" i proposa que negociïn dues persones de cada govern

En unes declaracions a la cadena nord-americana CNN, el president de la Generalitat ofereix diàleg "sense condicions" i proposa que dos representants de cada govern elegeixin un mediador

RedaccióActualitzat

L'endemà de comparèixer al Parlament i ajornar l'adopció dels resultats de l'1 d'octubre, Carles Puigdemont ha ofert diàleg "sense condicions" al govern espanyol.

En declaracions a la cadena de televisió nord-americana CNN, el president de la Generalitat diu que una bona manera de començar a parlar seria que dos representants del govern català i dos del govern espanyol nomenessin un mediador.

 

Penso que som en un moment crucial. No hi ha cap condició prèvia que no sigui seure i dialogar. Potser ajudaria el diàleg si dues persones del govern català i dues persones del govern espanyol senzillament es posessin d'acord en una cosa simple: nomenar un mediador.

 

El president de la Generalitat també ha fet una crida al govern espanyol perquè reconegui la realitat de la situació actual:

 

"No podem ignorar el fet que el diàleg i els debats hipotètics han de partir del reconeixement de la realitat. La relació entre Catalunya i Espanya no funciona i hi ha una majoria de catalans que volen que Catalunya sigui un estat independent. Volem fer-ho d'acord amb l'Estat espanyol, però hem de seure i parlar sense condicions".

 

 

 

 

-- Estem treballant per ampliar aquesta informació --

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut