Imatge del vídeo penjat a la xarxa amb els insults a Puigdemont
Barcelona

Puigdemont denuncia l'home que va desitjar a les xarxes que el violessin a la presó

La seva defensa recorda que una dona també va desitjar la violació d'Arrimadas a la xarxa i va ser condemnada per això

RedaccióActualitzat

L'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, ha presentat aquest dimarts una denúncia a la Fiscalia de Delictes d'Odi per la publicació i difusió d'un vídeo a les xarxes socials, en què "s'insulta i humilia greument" Puigdemont i tots els independentistes.

En el vídeo que es va fer viral el 30 de març hi apareix un home dalt d'un cavall que, a banda de tota mena d'insults contra Puigdemont, està esperant que l'empresonin, "el violin i el deixin embarassat".

"Estic desitjant que la Guàrdia Civil el tanqui a la gàbia i el transportin en una furgoneta durant 17 hores fins al centre de Madrid. I allà tant de bo que els presos que hi ha el comencin a donar pel cul i no parin, el violin, i a veure si el deixen embarassat, algun moro fill de puta d'aquests que vostè defensa. Bon dia, espanyols. Viva España y viva Franco."

L'home també desitjava als independentistes una "feliç estada" a les presons espanyoles.

Esperem que estigueu els mateixos anys que va estar el nostre tinent coronel, el senyor Tejero, que en cap moment va abandonar els seus guàrdies civils al Congrés. No com vostè, senyor Puigdemont, que és una rata, maricona, filla de puta, de claveguera, que s'ha fugat, ha deixat els seus homes aquí abandonats. Vostè és un merda."

En la denúncia, l'advocat de Puigdemont recorda que Inés Arrimadas també va ser insultada en la mateixa xarxa social per una dona que va dir que desitjava que fos violada en grup, i que aquesta dona va ser comdemnada per un delicte contra la integritat moral.

Segons l'escrit, és un "precedent pràcticament idèntic". La denúncia remarca que els fets podrien ser constitutius dels delictes contra la integritat moral, amenaces, injúries i contra els drets fonamentals i llibertats públiques comès per motius ideològics.

Notícia relacionada: El jutge desestima el cas d'amenaces a Puigdemont des d'un tanc de l'exèrcit

La defensa de Puigdemont demana que s'identifiqui l'home i insta a l'obertura d'un procediment judicial.

ARXIVAT A:
Delicte d'odi
Anar al contingut