Logotip de l'empresa Pig Demont

Puigdemont denuncia l'empresa de pernils Pig Demont

L'avocat de Puigdemont ha impugnat la marca a l'Oficina Espanyola de Patents i Marques

RedaccióActualitzat

Un projecte que neix del "sentiment i orgull de ser andalusos i espanyols". Així es presenta l'empresa Pig Demont, una botiga online de productes d'alimentació andalusos, que en la seva web també assegura: "No som ganduls, som oberts, emprenedors, ens agrada la llum, l'alegria, el riure, la companyonia, ajudar, compartir, plorar, cantar... Ens agrada la vida."

Es tracta del projecte d'un malagueny, Alberto González López, que va arrencar el desembre del 2017, i que com a imatge de marca té la caricatura d'un porc amb cabells negres i ulleres, un look que recorda el de Carles Puigdemont.

L'advocat del 130è president de la Generalitat, Jaume Alonso-Cuevillas, va impugnar ja fa uns mesos la marca davant l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, que va acceptar la queixa i ara s'ha de pronunciar sobre les al·legacions que ha presentat l'empresari andalús.

Segons ha defensat Cuevillas al "Tot es mou" de TV3, la marca "és ofensiva per a la imatge que utilitza perquè és una caricatura del president Puigdemont i també per la similitud fonètica d'un cognom que no té permís per utilitzar".

ARXIVAT A:
Carles PuigdemontProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut