Barcelona

Puigdemont anul·la l'agenda davant de possibles canvis imminents al govern

El president es reuneix amb els membres de l'executiu al seu despatx, un per un, abans d'una reorganització que podria ser imminent

RedaccióActualitzat

El president Puigdemont ha anul·lat l'agenda d'actes prevista per aquest divendres davant els possibles canvis imminents que hi haurà al govern per encarrilar els prepartius del referèndum de l'1 d'octubre. Els canvis podrien afectar diverses conselleries, en principi totes del PDeCAT.

El cap del govern ha suspès els actes previstos a Igualada i Sant Sadurní d'Anoia després d'haver citat al seu despatx del Parlament els membres del govern.

El president s'ha reunit al llarg d'aquest dijous amb els consellers del PDeCAT, un a un. Ha estat amb l'objectiu de tancar files davant dels membres del govern d'ERC després que els últims dies s'han accentuat les diferències arran dels preparatius del referèndum. Entre algunes de les reclamacions que els consellers del PDeCAT han fet al president hi ha que els costos del procés, si se'n produeixen, no els acabin pagant ells sols.

La roda de contactes ha començat al matí amb Meritxell Borràs, Neus Munté i també la coordinadora del PDeCAT, Marta Pascal. També han passat pel despatx Oriol Junqueras, Josep Rull, Lluís Puig i Meritxell Serret.

Això, després que Puigdemont va anunciar dimecres una reorganització del govern que, segons s'ha sabut ara, podria ser imminent, abans del cap de setmana.

La setmana passada Puigdemont va cessar Jordi Baiget com a conseller d'Empresa i Coneixement després d'expressar els seus dubtes sobre el referèndum de l'1 d'octubre en una entrevista.

La ronda de contactes ha tingut lloc el mateix dia que la Guàrdia Civil ha anat al TNC per ordre del jutjat de guardia número 13 de Barcelona per demanar documentació de l'acte de Junts pel Sí sobre la llei del referèndum.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut