El president Puigdemont, durant l'acte d'avui
El president Puigdemont, durant l'acte d'avui

Puigdemont garanteix que hi haurà urnes l'1-O i que s'han "d'omplir de paperetes"

Ho ha dit durant l'últim acte de campanya del PDeCAT en solitari

RedaccióActualitzat

Hi haurà urnes. És el que ha manifestat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en l'acte central de la campanya a favor del sí al referèndum que ha celebrat avui a Barcelona.

Es tracta de l'últim acte que el partit fa en solitari, abans que comenci la campanya conjunta de partits i entitats sobiranistes. Ha servit per donar imatge d'unitat al voltant del referèndum. Així, hi han assistit els nous consellers i també uns quants dels que ho eren fins divendres passat, com Neus Munté.

L'acte, l'ha tancat el president Puigdemont, que ha avisat que l'Estat posarà paranys, però s'ha mostrat convençut que l'1 de octubre es votarà.

No ens distraguem amb processos administratius perquè, d'urnes, n'hi haurà. N'hi haurà moltes, d'urnes. I vosaltres sereu els encarregats que les urnes estiguin plenes de paperetes.

També ha fet una referència històrica per manifestar que aquesta és la generació que ha de culminar un procés.

Vam començar aquest camí fa més de 300 anys, pensant 'algun dia hi haurà una generació que tindrà la responsabilitat de culminar allò que vam començar l'endemà de l'onze de setembre'. I aquesta és la nostra generació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut