Carles Puigdemont, aquest matí, durant la sessió de control
Carles Puigdemont, aquest matí, durant la sessió de control
Barcelona

Puigdemont assegura que el govern actual no té cap cas de corrupció política

En ple judici del cas Palau, el president de la Generalitat ha fet una crida a respectar la presumpció d'innocència durant la sessió de control al Parlament

RedaccióActualitzat

En ple judici del cas Palau, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha referit, de forma implícita i responent a preguntes de la CUP, a la corrupció. Puigdemont ha fet una crida a respectar la presumpció d'innocència i ha assegurat que el govern no té cap cas de corrupció política.

La diputada de la CUP Anna Gabriel s'ha dirigit al cap del govern per fer-li un advertiment:

"No volem que es flirtegi amb cap persona que tingui qualsevol relació amb la corrupció. I de fet, en aquesta cambra hi ha algunes persones assenyalades, malgrat encara no estiguin imputades."

I Carles Puigdemont ha respost amb una reflexió sobre els processos judicials i el retard excessiu en les instruccions de les causes:

"Jo no banalitzaré el concepte de presumpció d'innocència. És molt perillós entrar en un terreny en què partim de la sospita permanent i de la falòrnia abans que es judicialitzi un procés (...) Convindria que el temps d'instrucció d'una causa sigui més curt i més independent, i això és tant o més important que la retòrica i les proclames."

Aquestes referències a la corrupció política i als judicis en marxa s'han fet el dia que Fèlix Millet ha confessat que Convergència Democràtica es va finançar il·legalment a través del Palau de la Música.

NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut