Puigdemont anunciarà divendres al matí la data i la pregunta del referèndum

El president de la Generalitat i Oriol Junqueras han convocat tots els diputats de Junts pel Sí i la CUP en un acte solemne al Palau de la Generalitat

Actualitzat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, anunciarà aquest divendres al matí, en un acte al Palau de la Generalitat, la data i la pregunta del referèndum. Puigdemont i el vicepresident de l'executiu, Oriol Junqueras, han convocat tots els diputats de Junts pel Sí i la CUP a un acte solemne.

El govern ja havia anunciat que aquesta mateixa setmana se sabria el dia del referèndum. A hores d'ara, les dates més probables són l'1 o el 8 d'octubre.

La decisió s'ha pres l'endemà de la reunió del Pacte Nacional pel Referèndum en què es va dissoldre el seu comitè executiu, presidit per Joan Ignasi Elena.

Aquest dimarts també s'ha sabut que les empreses que fan urnes les oferten a un preu d'entre 19 i 20'5 euros, per sota del que va posar la Generalitat. Són les empreses Plastic Express i l'UTE Espai World i Suministros Integrales Futbida. Totes dues empreses continuen amb el procés d'homologació.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut