Acte per dir "bona nit" als presos a Lledoners amb la participació de Puigdemont i Comín
Acte per dir "bona nit" als presos a Lledoners, amb la participació de Puigdemont i Comín
Sant Joan de Vilatorrada

Puigdemont, a Lledoners: "El judici constatarà el naufragi de l'Espanya plural"

L'expresident i l'exconseller Toni Comín participen per videconferència en un acte per dir "bona nit" als presos

RedaccióActualitzat

El primer acte de suport, aquest 2019, als líders independentistes empresonats a Lledoners ha comptat amb la participació, per videoconferència, de l'expresident Carles Puigdemont i l'exconseller Toni Comín. Ha estat al vespre, per dir "bona nit" als presos.

Tots dos han reclamat unitat per fer front a les dificultats que vindran. Puigdemont ha denunciat el "naufragi de l'Espanya plural" i ha afegit que es farà evident amb el judici del procés:

"Tant se val si hi ha el president Rajoy com el president Sánchez. De moment, ni reconeixement ni respecte. L'Espanya plural és un naufragi i el judici serà la demostració més dolorosa d'aquest fracàs."

Puigdemont també ha cridat l'independentisme a mantenir la unitat per culminar el que es va començar l'1 d'octubre:

"Rere l'estela d'aquell 1 d'octubre del 2017 hem sabut construir un projecte de país, de poble, de comunitat de persones que, més enllà de les diferències, ha sabut entendre que avançar plegats és l'única manera d'aconseguir l'objectiu. Allò que vam començar junts, sabem que ho hem d'acabar junts."

Notícia relacionada: 500 cantaires i milers d'espectadors porten "El Messies" als presos de Lledoners

 

 

L'exconseller Toni Comín ha expressat el desig de llibertat:

"Que el 2019 sigui l'any que ens acostem a casa, que ens acostem a la llibertat. No ens rendim ni ens rendirem. No us heu rendit. No us rendireu."

Puigdemont i Comín han pogut sentir com els 7 líders polítics i socials que hi ha empresonats a Lledoners responien "bona nit" amb un crit a ple pulmó des de les cel·les.

L'acte s'ha organitzat quan fa 182 nits que l'activista conegut com Joan Bona Nit s'ha adreçat als presos independentistes empresonats a Lledoners.

Notícia relacionada: La veu de Junqueras travessa els murs de Lledoners cridant "bona nit"

ARXIVAT A:
Govern empresonatCarles PuigdemontToni ComínOriol JunquerasJosep RullJordi TurullRaül RomevaJordi SànchezJordi CuixartJoaquim Forn
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut