Bilbao

Puigcercós retreu a PSOE i PP que s'aliïn per perjudicar Euskadi i Catalunya però que no es posin d'acord per afrontar la crisi

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha retret al PSOE i al PP que s'aliïn per perjudicar Catalunya i en canvi no es posin d'acord sobre com afrontar la crisi econòmica. Ho ha dit en un acte de campanya electoral de la formació basca Eusko Alkartasuna, a qui els republicans han donat suport.

Actualitzat
Joan Puigcercós ha afirmat que, "quan es tracta de fotre Euskadi i Catalunya", el PSOE i el PP aparquen les seves diferències i "s'uneixen sense complexos". En un acte electoral d'Eusko Alkartasuna (EA) a Bilbao, Puigcercós ha afegit que el PSOE i el PP "els uneix anar contra l'euskera, el català" i "la forma de ser" d'Euskadi i Catalunya.

Puigcercós ha declarat que el PSOE i el PP "es barallen davant la crisi" en comptes d'adoptar mesures conjuntes per sortir-ne, però ha remarcat que "quan es tracta de fotre Euskadi i Catalunya" sí que "s'uneixen sense complexos".

El líder republicà ha defensat que l'eslògan de campanya d'EA, "Independents. Per viure millor", és "compartit" amb la seva formació. "Per defensar els drets dels ciutadans cal tenir un Estat, sobretot ara, en aquests temps de crisi econòmica", ha assenyalat. Pel que fa al PNB, Puigcercós ha manifestat que "va copiar a EA" la proposta de la consulta i que va ser el mateix PNB qui "va fallar" a l'hora de poder fer-la.
Anar al contingut