Montblanc

Puigcercós denuncia que l'Estat ha declarat la guerra a Catalunya i aposta per no acatar la sentència

Desmarcant-se de nou del PSC, Joan Puigcercós ha apostat aquest dissabte per no acatar la sentència del Constitucional. En el marc de l'Acampada Jove que les Joventuts d'Esquerra han organitzat a Montblanc, un escenari procliu al discurs més independentista de la formació, Puigcercós ha reprès el discurs equidistant dels republicans. Ha denunciat que l'Estat ha declarat la guerra a Catalunya i ha accelerat el procés d'assimilació, i ha repartit crítiques per a tothom.

Actualitzat
El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha assegurat que la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut i els membres d'aquest òrgan són només "una anècdota del sistema". Segons ell, l'estat espanyol ha declarat la guerra a Catalunya i ha decidit posar el peu al gas per accelerar el procés d'assimilació i de desaparició del poble català. Així de contundent s'ha mostrat Puigcercós, que aquest dissabte a la tarda ha presidit l'acte polític de l'Acampada Jove de Montblanc.

A més el líder republicà ha manifestat que Catalunya és un estat possible dins de la Unió Europea, tot i que ha afirmat que "l'extrema dreta, des del PP fins a Ciutadans, dificultarà aquest camí cap a la independència". A més, ha acusat Convergència i Unió d'embolicar-se amb la senyera per fer negocis i els socialistes de sotmetre's a la llei espanyola.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut