El Papiol

Puigcercós crida a participar en les consultes perquè "Catalunya ha de poder decidir el seu futur"

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha assegurat que "Catalunya ha de poder decidir el seu futur", especialment en moments com l'actual, en què s'està pendent de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. Puigcercós ha presidit al Papiol, al Baix Llobregat, un acte amb alcaldes i regidors d'ERC dels municipis on diumenge es fan consultes sobiranistes i ha fet una crida a participar-hi.

Actualitzat
"Volem que Catalunya sigui un país independent, per poder decidir el seu futur al costat de la resta de nacions lliures del món", ha afirmat Puigcercós, que confia que aquesta onada de consultes culmini a l'abril a Barcelona.

Puigcercós ha augurat que "hi haurà una sorpresa molt positiva", en referència a la participació. També ha considerat que les consultes no són només simbòliques, sinó "una oportunitat democràtica per demostrar que hi ha una part molt important de catalans que vol que Catalunya sigui indendent", i "ja tocava", ha afegit

Dels més de 160 municipis que diumenge celebraran una consulta sobiranista, una quarantena estan governants per Esquerra.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut