Barcelona

Puig manté Rafael Olmos com a assessor de la Conselleria d'Interior

Rafael Olmos, una de les cares de la Conselleria d'Interior l'última legislatura, continuarà en el càrrec que tenia fins ara. Tot i que el personal eventual dimiteix quan abandona el càrrec qui el va nomenar, el conseller Felip Puig ha decidit mantenir Olmos com a assessor de projectes transversals, segons ha publicat aquest divendres el "Diari Oficial de la Generalitat". Destituït com a director general de la policia després de les càrregues contra els estudiants contraris al pla Bolonya, Olmos treballava i ho continuarà fent en la reorganització del departament.

Actualitzat
Olmos, que és funcionari, va ser director del Servei Català del Trànsit fins al 2006, quan va assumir el comandament dels Mossos d'Esquadra. Cessat després de les càrregues contra les manifestacions d'estudiants, va passar a ser assessor de formació a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, l'antiga escola de policia.

Últimament havia tornat als mitjans de comunicació per les oposicions per una plaça de tècnic en seguretat viària. L'Oficina Antifrau en va paralitzar l'adjudicació per suposades irregularitats que havien denunciat els sindicats. La Fiscalia, però, va arxivar la denúncia.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut