Felip Puig, en la inauguració d'Expohogar (ACN)
Felip Puig, en la inauguració d'Expohogar (ACN)
Barcelona

Puig a Almirall: "No és un missatge equilibrat de pros i contres de la independència"

El conseller d'Empresa, Felip Puig, ha retret falta d'equilibri al missatge que el president de la farmacèutica Almirall va enviar als seus treballadors advertint-los dels efectes que pot tenir la independència de Catalunya

RedaccióActualitzat

El conseller d'Empresa, Felip Puig, ha replicat al president d'Almirall, que ahir, a través d'un vídeo, s'adreçava als seus treballadors i els alertava de les "possibles conseqüències" de la independència. Puig ha mostrat el seu respecte pel missatge del president de la farmacèutica, però li ha retret falta d'equilibri.

"He trobat a faltar en el missatge no només els possibles inconvenients d'una aposta per la sobirania el 27-S, sinó també els avantatges. Entenc les seves inquietuds, però no és un missatge equilibrat de pros i contres de la independència".

El conseller d'Empresa ha afirmat que el president de la farmacèutica ha obviat totes "les ineficiències de pertànyer a l'economia espanyola".

Felip Puig defensarà el model comercial català "fins al final" 

Puig ho ha dit durant la inauguració, a Barcelona, de la fira Expohogar, on també s'ha pronunciat sobre el recurs del Constitucional sobre la llei de comerç. Ho ha qualificat d'amenaça i ha dit que el govern defensarà la singularitat del model català. Segons Puig, el defensarà "fins al final a través dels mitjans jurídics i judicials".

Puig ha explicat que el govern hi treballa des que "vam tenir notícia que el govern central havia pres aquesta decisió" i s'ha mostrat convençut que el català, "és un bon model que està generant ocupació, recuperació econòmica i està incentivant més el consum que no pas altres models que implanten la liberalització del comerç".

 

Anar al contingut