Una discoteca
Una discoteca

Pugen a 14 les denúncies per punxades en locals d'oci nocturn investigades pels Mossos

En cap dels casos hi ha hagut ni agressió sexual ni robatori, i totes les hipòtesis estan obertes

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han rebut 14 denúncies per punxades en locals d'oci nocturn des del 10 de juliol. Onze a Lloret de Mar i tres a Barcelona. Les últimes han estat aquest dijous a la matinada a Lloret i aquest dimecres a Barcelona.

Aquest últim incident, l'ha explicat la mateixa noia a Twitter. Relata com es va desplomar, semiinconscient. Ja es trobava millor quan va arribar a l'Hospital Clínic, on no van poder determinar quina substància li havien injectat.

TV3 ha pogut parlar amb dues noies que s'han trobat en la mateixa situació a Lloret, la Nicloe i la Victoria. La Victoria es va pensar que el noi volia treure el mòbil, però va veure que tenia una xeringa a les mans i el va apartar.

En tornar cap a casa, la Nicole va notar una sensació estranya al braç, i és quan va detectar les marques d'una punxada, va avisar els Mossos i va anar a l'hospital:


Tot els efectes que han notat diverses noies després de la punxada, segons la policia no es pot parlar a hores d'ara de submissió química, perquè cap resultat d'analítica ho ha demostrat. A més, no hi ha cap delicte associat a la punxada.

Segons expliquen, després de les punxades, en els 14 casos denunciats, no hi ha hagut ni agressió sexual ni robatori.

Per això, i perquè entre les víctimes hi ha un noi, es mantenen totes les hipòtesis obertes.

La portaveu dels Mossos d'Esquadra, Montserrat Escudé, assegurava aquest dimarts que aquest tipus de punxades generen "molta inquietud i molta preocupació" i que, per aquest motiu, volen ser "molt rigorosos". El consell per a les víctimes és acudir al més aviat possible a un centre hospitalari perquè es puguin recollir mostres, fins i tot en el cas que encara no hagin decidit si presentaran denúncia.

Aquest estiu també hi ha hagut dos casos més en discoteques d'Eivissa. A França i, sobretot, al Regne Unit, les denúncies per aquest tipus d'agressions es compten per centenars.

 

ARXIVAT A:
Oci nocturn Mossos d'Esquadra
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut