Pugen a 11 les morts per cop de calor després que Salut n'ha confirmat cinc casos més

Entre el 2 i el 8 d'agost, el 061 CatSalut Respon va atendre més de 450 trucades relacionades amb l'onada de calor

RedaccióActualitzat

El Departament de Salut, a través de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, ha confirmat la mort de cinc persones més per cop de calor durant l'onada d'altes temperatures a Catalunya; una cada dia entre el 3 i el 8 d'agost.

Es tracta de 2 homes i 3 dones, d'entre 41 i 81 anys, tres dels quals van morir a l'Hospital Universitari de Bellvitge; un, a l'Hospital de Figueres, i un altre, a Barcelona. 

Amb aquestes cinc víctimes, ja són 11 les persones que haurien mort per cop de calor a Catalunya.

 

 

Onze morts des de l'inici de l'onada de calor

Divendres passat va morir un home a l'Hospital Clínic de Barcelona després de tenir un cop de calor al carrer Berlín. Durant el cap de setmana van morir dues persones més a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, després de patir cops de calor a Constantí i al barri de Campclar. Per últim, aquest dimecres a la tarda, un home va morir per un cop de calor a Tortosa.

Aquest dijous, Salut va confirmar que els casos que s'estaven investigant, un home de 62 anys que va morir aquest dimarts a la via pública a Barcelona i d'un altre home de 45 anys que va morir aquest dilluns a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, van ser per un cop de calor.

Trucades 061

Entre el 2 i el 8 d'agost, el 061 CatSalut Respon va atendre més de 450 trucades relacionades amb l'onada de calor. Salut no descarta que hi pugui haver més casos de mort per cop de calor.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut