Vigo / Alacant / Madrid

PSOE i PP refermen les crítiques contra Podem, conscients de l'impacte de la coalició amb IU

RedaccióActualitzat
Units Podem és l'objectiu. La coalició d'esquerres és en el punt de mira tant del  PSOE com del PP davant l'impacte que pugui tenir el 26-J. 

La precampanya socialista ha dut Pedro Sánchez a Galícia. El secretari general del PSOE ha aprofitat un acte sobre polítiques socials per avisar Pablo Iglesias i Podem, tot i que sense citar-los, que pagaran a les urnes haver impedit la seva investidura. Sánchez també ha carregat contra el PP: ha insistit que si arriba a ser president, tombarà la reforma laboral i ha acusat Mariano Rajoy de governar pels seus interessos i no pels dels ciutadans. També ha repetit el que sembla que serà un dels seus mantres de campanya: que els socialistes surten a guanyar i que aquestes eleccions no són una segona volta sinó l'oportunitat del canvi.

Des d'Alacant, en una reunió del comitè de campanya, el vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado, ha carregat contra una eventual pacte dels socialistes amb Podem i Esquerra Unida perquè considera que Espanya no necessita un govern a la valenciana.


Per la seva banda, el secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique, ha afirmat que el PSOE serà el seu aliat preferent després de les eleccions generals, però ha reclamat als socialistes que també deixin clar amb qui pactaran. Echenique ho ha dit en una entrevista a Televisió Espanyola, durant la qual ha reconegut la proximitat programàtica de Podem amb el PSOE.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut