Imatge del cultiu trobat a l'edifici (Mossos d'Esquadra)
Imatge del cultiu trobat a l'edifici (Mossos d'Esquadra)

Provoca un incendi i li descobreixen la plantació de marihuana mentre l'intenta apagar

Un home que estava punxant l'electricitat en un domicili en obres i havia causat un incendi, acaba detingut en descobrir-se que hi tenia muntada una gran plantació de marihuana

RedaccióActualitzat

El secret que amagava un domicili en obres de Lliçà d'Amunt hauria pogut passar desapercebut, tot i les dues càmeres de seguretat que tenia instal·lades a la façana, el consum elèctric desorbitat que acumulava i el soroll dels sistemes de refrigeració industrial instal·lats. Però un incendi va acabar descobrint-lo.

El 16 de juny passat, la policia local de Lliçà d'Amunt, al Vallès Oriental, va veure un home que estava intentant apagar un foc a l'exterior d'un edifici en obres.

L'home, de 49 anys, estava abocant-hi galledes plenes d'aigua per provar de sufocar-lo. Quan els agents s'hi van acostar, van detectar que a dins hi havia restes de plantes de marihuana.

La policia va avisar els Mossos d'Esquadra per la possible existència d'una plantació a l'interior. En arribar al domicili, els Mossos van baixar al soterrani, on van comprovar que, efectivament, l'home hi tenia instal·lat un cultiu de marihuana de grans dimensions, amb 1.248 plantes.

Per tal d'aclimatar el soterrani, el detingut hi havia instal·lat fins a sis aparells d'aire condicionat industrials i onze ventiladors. A més, a l'exterior hi havia col·locat dues càmeres de videovigilància.

L'elevat consum elèctric d'aquesta instal·lació, que tenia punxada l'electricitat, va acabar de confirmar l'activitat delictiva de l'home. La companyia elèctrica distribuïdora va informar els Mossos que hi havia una connexió fraudulenta a l'energia elèctrica, amb una valoració dels danys causats de 99.995,95 euros.

Els Mossos han detingut l'home per un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues, i també per defraudació elèctrica.

 

ARXIVAT A:
PolicialDroguesMarihuana
Anar al contingut