Protesta davant el Parlament
Simpatitzants de Plataforma per Catalunya i "Som a temps" davant el Parlament. (Font: ACN)
Barcelona

Protesta pacífica a les portes del Parlament mentre es fa la compareixença de Jordi Pujol

Simpatitzants de Plataforma per Catalunya, treballadors de Panrico i del col·lectiu de iaioflautes s'apleguen davant el Parlament per escridassar Pujol i altres representants polítics

RedaccióActualitzat

Poc més d'un centenar de persones s'han concentrat davant la porta del Parlament de Catalunya a l'espera de la compareixença de l'expresident Jordi Pujol. La protesta ha començat a les tres de la tarda, però els manifestants no han coincidit amb l'arribada de Jordi Pujol, que havia arribat al Parlament abans per dinar amb la presidenta Núria de Gispert.

La protesta a les portes del Parlament de Catalunya ha convocat col·lectius de signe tan divers com seguidors de Plataforma per Catalunya, la plataforma espanyolista "Som a temps", treballadors en lluita de l'empresa Panrico o un grup de persones dels anomenats "Iaioflautes", separats uns dels altres per pocs metres de distància.

Els concentrats han cridat diverses proclames contra la corrupció política i contra l'expresident Pujol i els paradisos fiscals. També han exhibit pancartes amb lemes com "Pujol i la casta ens roba", "Molt lladre Jordi Pujol, torna el 5%".

El centenar de persones congregat davant el Parlament no ha coincidit amb l'expresident Pujol, però el volum de la seva protesta ha pujat de decibels cada vegada que un representant polític, fos del partit que fos, ha fet la seva entrada al Parlament.

Anar al contingut