Una quarantena de persones s'han assegut davant la Prefectura Superior de Policia de la Via Laietana amb la boca tapada amb esparadrap. (Foto: …
Una quarantena de persones s'han assegut davant la Prefectura Superior de Policia de la Via Laietana amb la boca tapada amb esparadrap. (Foto: @fatimallambrich)
Barcelona

Protesta davant la Prefectura Superior de Policia a Barcelona contra la "llei mordassa"

Una quarantena de persones s'asseuen amb la boca tapada amb esparadrap i convoquen una manifestació per dissabte al migdia

RedaccióActualitzat

Protesta a Barcelona contra la llei de seguretat ciutadana, aprovada la setmana passada al Congrés dels Diputats només amb el vistiplau del PP. Els seus detractors la qualifiquen de "llei mordassa" i en denuncien la voluntat repressiva. Una quarantena de persones s'han assegut davant la Prefectura Superior de Policia de la Via Laietana de la capital catalana amb la boca tapada amb esparadrap i han convocat una manifestació per dissabte al migdia.

Aquesta llei, que ara segueix el tràmit al Senat, recull fins a tres tipus de sancions, que van dels 100 als 600.000 euros de multa. I entre les infraccions que perseguirà hi ha acampar a la via pública, manifestar-se davant les cambres legislatives si les protestes acaben amb incidents, concentrar-se amb l'objectiu d'evitar un desnonament o manifestar-se, sense comunicar-ho, davant d'una central nuclear.

Anar al contingut