Pla general de dues persones caminant descalces per l'acumulació d'aigua a la zona de la plaça Europa de Salou, la nit del 31 d'agost…
Pla general de dues persones caminant descalces per l'acumulació d'aigua a la zona de la plaça Europa de Salou, la nit del 31 d'agost del 2017. (Horitzontal)

Protecció Civil ha enregistrat una setantena d'incidents al llarg del dia vinculats a la pluja

Actualitzat

ACN Barcelona.-Protecció Civil ha enregistrat fins a les deu de la nit 117 trucades al telèfon 112 per 69 incidents relacionats amb la pluja que al llarg del dia ha caigut a diferents punts del país. L'alerta del Pla Inuncat es manté activada per les precipitacions que persisteixen en alguns punts. La previsió del Servei Meteorològic de Catalunya indica que les tempestes poden continuar fins a la mitjanit al litoral de Tarragona, la Catalunya Central i l'interior de les comarques de Girona, així com el litoral i el prelitoral de Barcelona. La majoria de les incidències s'han registrat al Barcelonès i al Baix Llobregat per les pluges del migdia i al Tarragonès i al Baix Camp per les de la nit.

Les localitats que han generat més trucades al 112 han estat Salou, Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i Viladecans. Les incidències no han provocat ferits. Moltes han estat per problemes de trànsit i d'acumulació d'aigua o caiguda de branques a la via i han estat derivades a les diferents policies locals. La circulació de trens entre Tarragona i Salou s'ha vist interrompuda per acumulació d'aigua a la via i quatre trens s'han quedat a les estacions fins que baixi el nivell de l'aigua. A Barcelona, els Bombers de la ciutat han fet una dotzena de sortides per serveis relacionats amb baixos inundats i branques caigudes. Els Bombers de la Generalitat han rebut 20 avisos entre les 21.00 h i les 22.30 h del telèfon d'emergències 112, per incidències al Tarragonès i al Baix Camp, la majoria des de Salou, per acumulacions d'aigua a carrers o passos a nivell que dificultaven la circulació dels vehicles.

Anar al contingut