Façana de la sala Razzmatazz, al Poblenou
Façana de la sala Razzmatazz, al Poblenou
Barcelona

Prorrogada la detenció dels dos sospitosos per la violació a Razzmatazz

Els fiscal veu indicis de la seva implicació en els fets i risc de fuga

Actualitzat

El jutge de guàrdia ha acordat prorrogar la detenció dels dos joves que aquest dilluns van ser arrestats quan intentaven fugir després de ser identificats per la seva suposada participació en la violació d'una menor a la sala Razzmatazz de Barcelona.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el jutge de guàrdia ha decidit prorrogar la detenció dels dos joves, que aquest dimecres passaran a disposició del titular del jutjat d'instrucció número 22 de Barcelona, que porta el cas, per decidir sobre la seva situació després de practicar noves diligències.

Els dos joves han comparegut davant del jutge de guàrdia i han negat haver agredit sexualment la menor, de 17 anys.

La Fiscalia ha demanat l'ingrés a presó preventiva per a tots dos, a l'apreciar indicis de la seva implicació en l'agressió sexual i risc de fuga, però, després, el jutge ha acordat amb el ministeri fiscal prorrogar la seva detenció.

Els dos detinguts s'han acollit en la seva compareixença judicial d'avui al dret a no contestar les preguntes de la fiscalia i, en resposta a la seva defensa, han negat haver agredit sexualment la menor.

 

 

Els investigats van ser detinguts aquest dilluns a la nit a l'aeroport del Prat quan es disposaven a embarcar en un vol amb destinació a Nova York, sense haver-se presentat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra on se'ls havia citat a declarar.

Segons la denúncia que va presentar davant els Mossos d'Esquadra la menor, de 17 anys, la matinada de divendres passat va ser agredida sexualment per tres nois en un reservat privat de la sala Razzmatazz de Barcelona al qual havia accedit en companyia d'un altre jove.

Segons l'atestat policial, els agressors podrien haver aprofitat que la noia anava beguda i que hauria fumat marihuana prèviament per cometre l'agressió. La jove també ha estat citada aquest dimecres al jutjat per ratificar o no la denúncia.

ARXIVAT A:
Agressió sexualPolicialJudicial
Anar al contingut